April je mesec buđenja prirode, i šta može bolje obeležiti ovaj period od kombinacije roze, crvene boje i čokolade? Ako ste poput mene i volite spoj čokolade i trešanja, onda je naš Chocolate Cherry Martini upravo ono što vam treba. Dodajte votku i opušteno veče sa vašim partnerom ili prijateljima, i garantujemo vam nezaboravne trenutke.

Bilo da planirate romantičnu večeru ili opušteno veče sa najbližima, sigurni smo da ćete uživati u ovom Chocolate Cherry Martiniju. Ovaj koktel sadrži sirup čokoladnog ukusa, koji pruža istinsku čokoladnu aromu. Sve što vam je potrebno je jedna kašika sirupa za jedan od najukusnijih čokoladnih koktela!

Sastojci za savršeni Chocolate Cherry Martini

Crna trešnja votka: Glavni sastojak koji donosi osvežavajući trešnja ukus.

Tamni čokoladni liker: Možete koristiti i bistru verziju, ali martini neće biti tako taman.

Sirup čokoladnog ukusa: Ovaj sirup je sladak, bogat i podseća na evropsku gorku čokoladu. On daje martiniju jedinstvenu čokoladnu notu.

Grenadin: Bezalkoholni sirup od nara koji donosi slatkoću i crvenu boju u martini.

Pavlaka: Dodaje kremastu teksturu. Možete koristiti mlečne ili bezmlečne proizvode, prema vašim preferencijama.

Preliv tamne čokolade: Prskano unutrašnjost čaše za dodatni čokoladni ukus.

Za Chocolate Cherry Martini, možete dodatno naglasiti čokoladni doživljaj prskanjem tamnog čokoladnog preliva unutar čaša. Ako to nije po vašem ukusu, preporučujemo vam da ga dodate na omiljeni sladoled od vanile. Verujte nam, više nikada nećete želeti običan sladoled od vanile.